18 жовтня 2012 року в присутності Президента Республіки Сінгапур Доктора Т.Тана відбулася презентація збірки кулінарних рецептів народів світу, наданих дипломатичними установами, акредитованими в Сінгапурі.
Мета цього видання полягала у тому, щоб, з одного боку, запропонувати пересічним сінгапурцям прості та доступні рецепти для домашнього приготування. У той же час кошти, отримані від численних спонсорів видання, спрямовувалися на підтримку найменш захищених верств суспільства, насамперед, людей похилого віку.
Яскравий альбом з рецептами та світлинами страв увібрав у себе десятки найменувань, серед яких був представлений і український медівник з волоськими горіхами.
Посольство України в Сінгапурі супроводило рецепт медівника розповіддю про його походження та особливості приготування.